1 an în Parlament - USR Suceava


Pe 11 decembrie s-a împlinit un an de când reprezentanții Partidului Uniunea Salvați România au intrat pentru prima dată în Parlamentul României. Timp de 26 de ani după Revoluție ,oamenii au crezut că politică e murdară ,că politicienii mint și fură, că politică nu este pentru ei. După 26 de ani s-a întâmplat nefericitul eveniment Colectiv , când o întreagă generație de oameni care își văzuseră de cariere și-au dat seama că dacă ei nu fac politică, politica oricum este făcută dar de oameni care nu ne reprezintă ci își reprezintă interesele proprii sau interese de grup. Sigur cel mai simplu este să stai deoparte să-ți vezi de carieră, de familie, de prieteni dar realitatea se răzbună și oricare dintre noi poate deveni victimă a sistemului.

Până acum un an membri USR își vedeau de cariere, membri noștri sunt profesori, medici, ingineri, arhitecți, antreprenori, contabili, fermieri, oameni cu reușite în cariere dar nu este suficient, cu toții avem o țară în comun pe care o iubim și pentru care merită să luptăm cu ceilalți.

Sigur, nu suntem politicieni profesioniști și asta se vede și cu bune și cu rele. Dar suntem în primul rând cetățeni români, onești care ne-am hotărât să nu mai stăm deoparte. Dar e nevoie de mai mulți. România are nevoie de fiecare dintre noi, haideți în politică, haideți în USR.

De ce merită să intri în politică:
- Că să reconstruim România pe termen lung;
- Că părinții și copiii noștri să aibă acces la medicamente și servicii medicale decente;
- Că să dăm o șansă reală educației copiilor noștri;
- Că să redăm demnitatea bătrânilor;
- Că Justiția să nu mai fie terfelită în numele unor condamnați penali;
- Că să salvăm satul românesc de sărăcie și înapoiere;
- Că să avem mai mult de 0 km de autostrada;
- Că să ne recastigam respectul că țară , să reconstruim țară și să o menținem pe harta Europei și în structurile europene.

E un drum lung și greu. Foarte greu pe alocuri. Dar nu există bătălie mai importantă decât asta.
Va invităm zilele, săptămânile ce urmează să ne întâlnim în stradă, să discutăm despre USR și așteptăm de la dumneavoastră, cetățenii sugestii, idei, propuneri. Astfel puteți completă chestionarul online, pe adresa voceata.usr.ro.

Cu prietenie, Echipa USR Suceava
Preşedinte, Teodora Munteanu
Mai nouă Mai veche