Bălcăuți: Focuri de armă după hoți de găini


La data de 25.12.2017, ora 21.58, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, două persoane necunoscute au intrat în grajdul imobilului unui localnic de 54 de ani și fiind surprinși de acesta, au fugit cu un atelaj hipo.
În urma măsurilor întreprinse, cei doi au fost prinși în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgeau bunuri din locuința unei femei de 72 de ani, din aceeași localitate, încercând să fugă.
Astfel, unul dintre polițiști a executat somația legală, după care, a folosit armamentul din dotare regulamentar, executând foc de avertisment, reușind prinderea și încătușarea unuia dintre autori, celălalt autor fiind prins cu ajutorul unui alt echipaj de poliție, solicitat în sprijin.
În urma verificărilor, cei doi autori au fost identificați ca fiind doi bărbați de 37 și de 59 de ani, ambii din comuna Dornești, iar în atelajul hipo au fost identificate bunurile sustrase respectiv o roabă, o bicicletă și ami multe găini, prejudiciul fiind de 400 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche