Copil de 13 ani prins la volanul unei mașini, la Stroiești, după ce a fost urmărit de polițiști. Puștiul este cercetat penal pentru două infracțiuni


La data de 01.12.2017, ora 14.15, în timp ce acționa pe raza comunei Stroiești, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Moara, a identificat la intersecția DJ 209D, cu un drum comunal neclasificat, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr ce nu părea să aibă vârsta de 18 ani, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia, după circa 300 de metri.
Astfel, la volanul autoturismului, polițiștii au identificat un minor de 13 ani din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Ulterior, la fața locului s-a prezentat mama minorului care a declarat faptul că, a lăsat cheile autoturismului în poșetă, iar fiul ei le-a luat fără să știe și a plecat cu mașina.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche