FOTO Accident între Rădăuți și Marginea, la intersecția cu drumul spre Horodnic de Sus. Două persoane au fost rănite

La data de 15.12.2017, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoturismul pe DC 45, din comuna Horodnic de Sus, ajungând la intersecția cu DN 17A, un bărbat de 68 de ani, din comuna Voitinel, nu s-a asigurat corespunzător și a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate, ocazie cu care, a fost acroșat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 68 de ani, din comuna Sucevița.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din comuna Voitinel a ricoșat în autoturismul condus de un localnic de 29 de ani, iar autoturismul condus de bărbatul din comuna Sucevița a părăsit partea carosabilă și a lovit niște indicatoare rutiere aflate la intersecția celor două drumuri.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 66 de ani, din comuna Voitinel, pasageră în autoturismul care circula neregulamentar.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Foto: Andrei Andrisan, Bogdan Andrei

Niciun comentariu

Un produs Blogger.