FOTO Accident la Prisaca Dornei! Un microbuz a rupt un gard și un stâlp de beton, două femei au ajuns la spital

Microbuz răsturnat în afara părții carosabile, pe DN17, în localitatea Prisaca Dornei, astăzi, în jurul orei 11:00. Șase persoane implicate, toate conștiente.

Două femei au fost transportate la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigații suplimentare.

Au intervenit pompierii militari (Detașamantul Câmpulung Moldovenesc și Garda de Intervenție Gura Humorului) cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

IPJ Suceava:
„La data de 16.12.2017, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoutilitara într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată regulamentar pe DN 17, din comuna Vama, pe fondul neadaptării vitezei pe un carosabil ud și cu limita maximă a vitezei legale de 30 km/h stabilită prin indicator rutier, un bărbat de 57 de ani, din județul Bistrița Năsăud, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton al rețelei electrice și cu gardul împrejmuitor al unei livezi, după care s-a răsturnat.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unei femei de 50 de ani, din județul Bistrița Năsăud și rănirea ușoară a altei femei de 48 de ani din aceeași localitate, ambele pasagere în autoutilitară.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”







Mai nouă Mai veche