FOTO Țigări găsite ascunse în plafonul unui microbuz, în Vama Siret

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit ascunse într-un spațiu special amenajat în plafonul unui microbuz, cantitatea de 3.744 pachete țigări de proveniență ucraineană. Țigările și autoturismul au fost confiscate, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Ieri, 23 decembrie 2017, în jurul orei 22.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Cezar H., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza jud. Botoșani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în plafonul autoturismului cantitatea de 3.744 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 5.240 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul marca Volkswagen în valoare de 46.000 lei a fost reținut de către organele vamale în vederea confiscării.

De asemenea, cetățeanul român a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei,







Mai nouă Mai veche