Izvoarele Sucevei: Copil prins la volanul unei mașini, în curtea unei pensiuni din localitate


La data de 30.11.2017, în jurul orei 22.30, în timp ce acționa pe DJ 175, din comuna Izvoarele Sucevei, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, a efectuat semnalul luminos și sonor de oprire unui autoturism care ieșea din parcarea unei pensiuni, însă, conducătorul auto a tras brusc de volan spre stângă și după ce a parcurs circa 100 de metri pe DJ 175, a intrat în parcarea interioară a unității, fără a semnaliza această intenție.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 16 ani, localnic, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Ulterior, la fața locului s-a prezentat și tatăl minorului, un bărbat de 43 de ani, din localitate, care a declarat faptul că, atunci când a parcat autoturismul, a lăsat cheile în contact și nu a știut faptul că, fiul său a luat mașina pentru a o conduce.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche