Mama criminalului Beșa: „Fiul meu nu s-a sinucis, a fost omorât ca un câine”Mama lui Ioan Beșa, tânărul care l-a ucis pe polițistul Sorin Vezeteu pe peronul gării Burdujeni din Suceava, face acuzații grave. Femeia susține că fiul ei, găsit mort în celula sa din Penitenciarul Botoșani, nu s-a sinucis, ci ar fi fost omorât. Femeia a făcut mai multe plângeri în care a arătat că „metoda” prin care fiul ei și-a pus capăt zilelor denotă faptul că acesta ar fi fost ucis.

Pe 26 septembrie 2017, Ioan Beșa a fost găsit spânzurat în unitatea de detenție botoșăneană. Beșa s-ar fi sinucis cu o sfoară improvizată, pe care şi-a pus-o în jurul gâtului şi apoi în jurul picioarelor. Beşa ar fi tras puternic de picioare şi s-ar fi sugrumat, o metodă de sinucidere care denotă multă ferocitate. Sfoara ar fi fost improvizată din bucăţi de haine şi dintr-o bucata din cureaua unei genţi.

Melania Beşa, mama criminalului, a făcut un apel către procurorul care anchetează cazul să facă o anchetă echidistantă, fără a ţine cont de fapta pe care a comis-o fiul ei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.