Poliţistul Dan Ciprian Sfichi, lovit cu o sabie în cap la Rădăuți, a rămas cu o paralizie



Dan Ciprian Sfichi, poliţistul care a fost rănit în timpul misiunii după ce a fost lovit cu o sabie în cap, are o evoluţie favorabilă. Medicii neurochirurgi spun că a fost mutat de câteva zile din secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, urmând o perioadă lungă de recuperare, deoarece încă nu îşi poate mişca partea stângă a corpului.

„A rămas în continuare acel deficit motor, are de recuperat, însă în rest nu sunt probleme. Nu se ştie când va fi externat, însă aproximăm că în perioada următoare“, a precizat, pentru Ziarul de Iași, dr. Florin Grămadă, medic primar neurochirurg şi purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

După externare, acesta va avea nevoie de recuperare pentru redobândirea funcţiilor motorii, care cel mai probabil va fi efectuată în cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi. Poliţistul lucrează de 12 ani în Poliţia Română, este căsătorit şi are doi copii. Acesta făcea parte dintr-o echipă de patru luptători de la Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi participa la percheziţii privind destructurarea unei grupări de trafic de droguri, în Rădăuţi.
Mai nouă Mai veche