VIDEO Șefii Poliției Române, conferință de presă despre cazul polițistului Dan Ciprian Sfichi, atacat cu sabia în timpul unei percheziții la Rădăuți

Conferință de presă susținută de șefii Poliției Române cu privire la cazul agentului șef adjunct Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava, care se află în comă după ce a fost atacat cu o sabie, marți, 5 decembrie 2017, în timpul unei percheziții domiciliare la locuința din Rădăuți a lui Alecandru Huțuleac, suspect într-un dosar de trafic de droguri.



„În curtea imobilului percheziţionat la Rădăuţi erau trei câini de luptă, unul dintre ei liber. S-a luat măsura asigurării câinelului liber, apoi echipa a solicitat proprietarului să deschidă. Nu s-a dat curs solicitării, aşa că s-a procedat la pătrunderea în casă prin mijloacele din dotare. Când echipa de luptători se afla în faţa uşii şi uşa a cedat, un bărbat de 29 de ani, din întuneric, a ripostat cu o sabie. Poliţistul a fost rănit în zona capului şi în zona braţului stâng şi a fost transportat iniţial la spitalul din Rădauţi. La momentul intervenţiei, poliţiştii aveau echipamente de protectie, trei luptători purtau căştile de protecţie, însă poliţistul care a fost rănit nu o purta, deşi o avea în dotare”, a declarat inspectorul general al Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

Pe același subiect:
Mai nouă Mai veche