Todirești: Cioban agresat de un șofer beat și fără permis care a fugit de poliție pe ulițele din Soloneț


La 25.12.2017, ora 09.20, Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmănești a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 70 de ani, din comuna Todirești, despre faptul că, a fost agresat de o persoană necunoscută.
Din primele cercetări, polițiști au stabilit faptul că, la 25.12.2017, în timp ce se afla cu oile la păscut pe șanțul aferent DJ 178D, de pe raza localității Soloneț, victima a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr-un autoturism în care se mai afla un bărbat și care, l-a prins de haine, după care cei doi au plecat.
În urma măsurilor operative întreprinse, în jurul orei 09.40, polițiștii au identificat pe DJ 178A, autovehiculul implicat în incident, motiv pentru care, s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă conductorul auto nu s-a conformat și-a continuat deplasarea spre interiorul localității Soloneț, pe un drum comunal neclasificat, fiind urmărit și oprit de echipajul de poliție.
Datorită faptului că, bărbatul de la volan autovehiculului a refuzat să se legitimeze, s-a procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, după care, a fost condus la sediul poliției, unde a fost identificat ca fiind un bărbat de 31 de ani, din comuna Todirești, care figurează cu permisul de conducere suspendat.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violențe”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.