Un individ care a violat două surori de 10 și 13 ani, arestat pentru 30 de zile


Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a inculpatului OANEA MARIAN VASILE, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de „viol în formă continuată” fapte prev. şi ped. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. a şi c C.p. cu aplicarea art. 35 alin. 1 din C.p. și cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.p.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în perioada iunie 2016 – 06.10.2017, numitul Oanea Marian Vasile a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale normale şi orale cu minorele P.F.M., în vârstă de 10 ani, și P.B.G., în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acestora, minorele aflându-se în îngrijirea şi ocrotirea acestuia şi a concubinei sale.

La data de 04.12.2017 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului OANEA MARIAN VASILE pentru o durată de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PURTĂTOR DE CUVÂNT,
PROCUROR,
Georgescul Ruxandra – Andreea

Niciun comentariu

Un produs Blogger.