Vama: 1,5 metri cubi de lemn de foc de esență rășinoase, confiscat de polițiști


La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei Vama, autoutilitara condusă de un bărbat de 35 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 1,50 m.c. lemn de foc de esență rășinoase.
Cu ocazia cercetărilor, bărbatul de 35 de ani a declarat faptul că, lemnul transportat îi aparține, fiind achiziționat anterior și depozitat la domiciliul socrilor săi pe raza comunei Vama, iar la acel moment îl transporta spre domiciliul său din municipiul C-lung Moldovenesc
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.
Mai nouă Mai veche