Fetiță, mama și bunica ei, dispărute de la domiciliul din Dolhasca. Ați văzut aceste persoane?



Poliţia desfăşoară activităţi de căutare a următoarelor persoane dispărute: AIOANEI VERA, de 25 ani, domiciliată în orașul Dolhasca, jud. Suceava; AIOANEI ALEXANDRA MARIA, de 4 ani, domiciliată în orașul Dolhasca, jud. Suceava; BALAN ELENA, de 49 ani, domiciliată în Republica Moldova, care în ziua de 17.01.2018, în jurul orei 07.00, au plecat de la adresa de domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

Semnalmentele numitei Aioanei Vera: înălțime 1,60 m, constituție atletică, ochi albaștri, păr blond, până la nivelul umerilor, faţă ovală, sprâncene arcuite, nas drept.
La data plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fâș, blugi de culoare neagră, gen colanți, în picioare purta ghete negre din piele, cu șireturi, având asupra sa o geantă maro deschis (dimensiuni 40x30 cm).

Semnalmentele minorei Aioanei Alexandra Maria: înălțime aprox. 80 cm, ten deschis, păr blond, drept, ochi albaștri, fiind îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.

Semnalmentele numitei Bălan Elena: înălțime aprox. 1,70 m, corpolentă, fața ovală, parul șaten, tuns scurt, are accent moldovenesc, poartă ochelari, fiind îmbrăcată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre, până la nivelul genunchiului.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. SUCEAVA
Mai nouă Mai veche