Accident la Milișăuți, la intersecția DN2H cu strada Microfabricii. Doi bărbați răniți după ce un șofer a derapat la un virajh


La 02.02.2018, în jurul orei 22.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, din orașul Milișăuți, ajuns la intersecția cu strada Microfabricii, un bărbat de 50 de ani din municipiul Rădăuți a efectuat o curbă spre stânga, ocazie cu care, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, tot din municipiul Rădăuți.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 31 de ani și a unui bărbat de 26 de ani, din comuna Marginea, pasager în autoturism, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche