Doi adolescenți care au fugit împreună de acasă sunt căutați de poliție



Poliţia desfăşoară activităţi de căutare a următoarelor persoane dispărute: FERARI ALEXANDRA - MARIA, de 17 ani, domiciliată în oraşul Gura Humorului, jud. Suceava; TURCU NICOLAE-ALIN, de 17 ani, domiciliat în oraşul Gura Humorului, jud. Suceava, care, în ziua de 31.01.2018, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

Semnalmentele minorei Ferari Alexandra-Maria: constituţie atletică, înălţime 1,60 m, greutate 60 kg, păr lung, creţ, brunet, vopsit blond la capete, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu geacă din piele, de culoare neagră, bluză de culoare gri, lungă, blugi de culoare neagră, fiind încălţată cu bocanci negri.

Semnalmentele minorului Turcu Nicolae-Alin: constituţie atletică, înălţime 1,65 - 1,70 m, greutate 60 kg, păr drept, şaten închis, pieptănat pe spate, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu geacă din piele de culoare neagră, scurtă, prevăzută cu glugă, pantaloni din trening de culoare gri, fiind încălţat cu tenişi de culoare neagră.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. SUCEAVA
Mai nouă Mai veche