Rădăuți: Bărbat prins beat la volan, în miezul zilei, pe strada Calea Bucovinei. Avea 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat


La data de 07.02.2018, Poliţia Municipiului Rădăuți în cooperare cu Poliţia Orașului Siret și Poliţia Orașului Vicovu de Sus au organizat o acţiune preventiv-reactivă pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule sub influenţa alcoolului, a excesului de viteză şi a altor abateri.
În cadrul acţiunii au fost constatate 4 infracțiuni şi au fost aplicate 124 contravenții dintre care 65 pentru viteză, iar celelalte 59 pentru alte abateri, în valoare totală de 43.585 lei.
De asemenea, au fost suspendate 3 permise de conducere şi reţinute 3 certificate de înmatriculare.

Exemple:
  • La 07.02.2018, în jurul orei 13.32, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, a oprit, pentru control, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani din comuna Dărmănești. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche