Rădăuți: Localnic reținut în arest după ce a înșelat o firmă din Timiș cu materiale de construcții de peste 165.000 de lei


La 21.02.2018, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniți de lucrătorii I.J.J. Suceava, au pus în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Rădăuţi într-un dosar penal de înșelăciune, în care este cercetat un bărbat de 38 de ani din municipiul Rădăuți, care, în perioada 17.01. – 27.01.2018, a indus în eroare o societate comercială din județul Timiş, prezentându-se sub o identitate falsă şi folosind o ştampilă falsă, ocazie cu care, a preluat materiale de construcții în valoare de 165.640,15 lei, fără să achite ulterior produsele.
Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, polițiștii au identificat şi ridicat mai multe telefoane mobile, o ştampilă, precum şi diverse înscrisuri care pot servi ca mijloace de probă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, față de 2 dintre acestea, fiind dispusă punerea în mişcare acţiunii penale.
Totodată, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 38 de ani din municipiul Rădăuţi, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de 22.02.2018, să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.
Mai nouă Mai veche