Câmpulung Moldovenesc; Bărbat înșelat cu 13.200 de lei de cinci tineri pe care i-a angajat să-i repare acoperișul


La 16.03.2018, ora 15.35, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 73 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost înşelat cu suma de 13.000 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în dimineaţa de 16.03.2018, în jurul orei 10.00, la poarta persoanei vătămate au venit doi tineri care l-au întrebat dacă nu are ceva de lucru pentru ei. Întrucât avea de acoperit bucătăria de vară şi garajul, acestea fiind acoperite cu ţiglă, le-a spus celor doi despre intenţiile lui. Fiind foarte amabili, cei doi tineri au spus că lucrează ieftin, cu materialele lor aduse din străinătate, toată lucrarea putând fi efectuată la un preţ de 400 lei/metru pătrat. Bărbatul de 73 de ani a fost de acord. În curte au venit cei doi tineri şi încă trei persoane de sex masculin. După circa trei ore, tinerii au dat jos ţigla dar nu au terminat de pus tabla pe grinzile laterale şi coamă de la bucătăria de vară, moment în care a venit o persoană la partea vătămată pentru a renegocia.

Partea vătămată a plătit în plus suma de 13.200 lei acelor persoane, însă aceştia au plecat fără a mai termina lucrarea.

Persoana vătămată nu poate să dea detalii exacte despre caracteristicile celor cinci persoane care au lucrat şi a depus plângere scrisă pentru „înşelăciune”.
Mai nouă Mai veche