FOTO VIDEO Accident groaznic la Milișăuți! O camionetă a căzut de pe pod: o persoană a murit, două sunt rănite



O persoana a murit si doua au fost ranite, dupa ce camioneta in care se aflau a cazut, sambata dimineata, de pe podul din Milișăuți, judetul Suceava. In autovehicul se aflau trei persoane, iar una dintre ele a decedat. Alte doua persoane au fost ranite, dar sunt constiente si cooperante.

Victimele au fost scoase din masina de catre pompieri, ranitii fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul.

UPDATE
IPJ Suceava: „La 10.03.2018, în jurul orei 07.50, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2H, în interiorul localității Milișăuți, pe un sector de drum în curbă, un bărbat de 37 de ani din județul Olt, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe podul de peste râul Suceava, unde, a acroșat balustrada metalică a podului de pe ambele părți și s-a răsturnat în apă.
În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat de 46 de ani din județul Olt, rănirea ușoară a unui tânăr de 19 ani, ambii pasageri în autoutilitară și rănirea ușoară a conducătorului auto.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”.













Mai nouă Mai veche