FOTO VIDEO Imagini de la groaznicul accident din Cornu Luncii. Un șofer a murit după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal

Două autotrenuri și o autoutilitară au fost implicate într-un grav accident rutier, vineri, 23 martie 2018, în jurul orei 9.30, în satul Băișești, comuna Cornu Luncii.

Șoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat, în stare de inconștiență iar pentru extragere, s-a deplasat la fața locului un modul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Echipajul de descarcerare a avut o misiune dificilă, în sensul în care pompierii militari au fost nevoiți să taie elementele de caroserie contorsionate, pentru a putea extrage victima și a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare.

Ulterior, din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul, pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani.

O altă persoană implicată în accident a fost rănită ușor și a fost preluată de către cadrele medicale, pentru acordarea primului ajutor medical, însă aceasta a refuzat transportul la spital.



















Mai nouă Mai veche