Incendiu la o locuință din Rădăuți. Proprietara a suferit un atac de panică și a primit îngrjiri de la paramedicii SMURD


Incendiu în Rădăuți
2.03.2018, ora anunțării la 112 - 14:10

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Rădăuți.
La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcție, la anexe și la proprietățile învecinate.
Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 58 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital.
A ars acoperișul casei pe aproximativ 150 de metri pătrați. Au mai ars 8 metri pătrați din anexele gospodărești și bunuri casnice.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:20, iar pompierii au salvat casa de locuit, anexele gospodărești și locuințele învecinate.
Mai nouă Mai veche