Rădăuți: Șofer prins beat la volan pe strada Gării. Avea 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat


La 08.03.2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, sprijiniți de polițiștii de ordine publică atestați să desfășoare activități de poliție rutieră, au organizat acţiuni specifice pe raza județului pe linia depistării şi sancţionării persoanelor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice. 30 conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, fiind constatate 7 infracţiuni, din care 4 pentru alcool și 3 alte cauze.

S-au aplicat 69 sancţiuni contravenționale, în valoare de 26.830 lei, au fost reţinute 14 permise de conducere, din care 6 pentru alcool și 8 alte abateri şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Exemple:

  • La 08.03.2018, ora 20.55, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a oprit pentru control pe str. Gării din localitate, autoturismul condus de un localnic, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche