Straja: Suprinși în flagrant, mai mulți contrabandiști reușesc să scape de polițiștii de frontieră



La 23 martie 2018, un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina, jud. Suceava, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care transportau colete de la frontiera de stat către interior, încercând să le încarce într-un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie.
Lucrătorii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au dispersat spre localitatea de frontiera Straja.
Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar în zonă au fost descoperite 7 colete cu țigări. In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 12.420 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.
Țigările, în valoare de 145.300 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul de teren abandonat, în valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.
Mai nouă Mai veche