Suceava: Mașină cu numere false, depistată pe strada Ciprian Porumbescu. Șoferul le-a spus polițiștilor că a găsit plăcuțele de înmatriculare pe stradă


La 14.03.2018, ora 09.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Ciprian Porumbescu din localitate, autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, plăcuţele cu numerele de înmatriculare aparținând unui alt autoturism.

Cu ocazia audierilor, bărbatul a declarat faptul că, numerele de înmatriculare le-a găsit în anul 2017, pe raza municipiului Suceava și nu cunoștea faptul că, trebuiau predate poliției sau proprietarului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „însușirea bunului găsit”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche