Tragedie la Doroteia! Un individ care circula cu viteză a izbit două mașini, unul dintre șoferi a murit, o pasageră este grav rănită


La 05.03.2018, în jurul orei 13.35, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 177A, din orașul Frasin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi pentru evita o coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 19 ani din comuna Ostra, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, un bărbat de 43 de ani din comuna Stulpicani, a efectuat un viraj brusc la stânga, acroşând autoturismul din față, după care, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 71 de ani din orașul Frasin.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 71 de ani a fost proiectat în afara părţii carosabile, acesta răsturnându-se în grădina unui imobil.
Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto de 71 de ani şi rănirea gravă a unei femei de 27 de ani din oraşul Frasin, pasageră în autoturismul condus de acesta.
Ceilalţi doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche