FOTO Ulma: Aproape două mii de pachete de țigări, găsite abandonate lângă frontieră

La 1 aprilie 2018, la nivelul Sectorului P.F. Brodina, judeţul Suceava, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 19.40, un echipaj al poliţiei de frontieră aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a descoperit în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Ulma, 2 colete voluminoase cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere şi verificare a zonei.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.990 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 23.300 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.





Mai nouă Mai veche