Suceava: Un șofer beat a lovit o mașină parcată pe bulevardul George Enescu

La 06.04.2018, ora 20.20, Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată de doi conducători auto, un localnic de 31 de ani și un tânăr de 23 de ani, din comuna Moara, despre faptul că, au fost implicați într-o tamponare pe raza municipiului Suceava.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, bărbatul de 31 de ani a efectuat manevra de evitare a unui alt autoturism de pe banda alăturată de mers, moment în care, a intrat în coliziune cu autovehiculul aparținând tânărului de 23 de ani, staționat în dreptul unui restaurant.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 31 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche