Suceava: Un tânăr beat a lovit mai multe mașini de pe strada Mihai Viteazul


La data de 06.04.2018, orele 02.55, polițiștii Poliției municipiului Suceava au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe str. Mihai Viteazul în mun. Suceava.
Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la faţa locului, constatând că la data de 06.04.2018, orele 02.45, un tânăr de 21 de ani, din comuna Todirești, a condus autoturismul pe str. Mihai Viteazul, în mun. Suceava. Când a ajuns în parcarea din zona parcului Simion Florea Marian a acroșat un autoturism parcat, după care a continuat deplasarea către strada Leca Murariu, unde a oprit autoturismul între alte autoturisme parcate. În urma măsurilor dispuse șoferul a fost găsit de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aer expirat, fiindu-i, de asemenea, recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Verificările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche