Suceveanca Anca Lungu a părăsit pupitrul Observatorului. Vedeta se mută pe Coasta de Azur



Suceveanca Anca Lungu a părăsit pupitrul Observatorului. Vedeta a prezentat, dumincă, pentru ultima data știrile Antenei 1. Celebra prezentatoare este însărcinată în șase luni și urmează să plece din țară. Așa că șefii știrilor au fost nevoiți să găsească un înlocuitor frumoasei vedete. În locul ei, știrile vor fi prezentate de Cosmin Stan.

Duminică seară, atunci când și-a luat rămas bun de la pupitrul știrilor, Anca Lungu a avut parte de o surpriză din partea colegilor de la Observator. Aceștia i-au pregătit un material cu cele mai frumoase momente din cariera ei.

„O să vă urmăresc de la Nisa. Au fost 15 ani minunaţi, jumătate din viaţa mea. Nu aveam încă 17 ani când am avut prima emisiune la Antena 1 Suceava. Au fost 15 ani minunaţi! Antena 1 pentru mine chiar este o familie. Nu mă despart de ea. Nu e sfârşitul poveştii. Voi fi corespondentul Observatorului de la Nisa, acolo unde o să încep o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, copleșită de emoții.

După ce a încheiat jurnalul de seară, fosta prezentatoare TV a făcut public un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

„A fost o zi atât de intensă, încât n-am mai găsit resurse să scriu un «rămas bun»și aici. Tot ce pot spune după cei 15 ani este «mulțumesc»! Mulțumesc celor care au crezut în mine, mulțumesc pentru șansa enormă pe care am primit-o, mulțumesc pentru viață frumoasă pe care mi-am câștigat-o făcând ce-mi place mai mult și mai mult, mulțumesc familiei și colegilor, mulțumesc vouă, că m-ați însoțit de-a lungul anilor și mulțumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simț recunoștință până în măduva oaselor și o satisfacție enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost și sunt înconjurată.”, a scris Anca Lungu pe pagina ei de Facebook.

Anca Lungu a divorțat vara trecută

Fosta prezentatoare Tv a divorțat de al dolea soț la sfârșitul lunii iunie 2017. Ea și Ștefan Lungu s-au despărțit în secret la notar. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, în acelaşi an, în care s-a născut fetiţa lor, Natalia.
Mai nouă Mai veche