Un individ beat care a furat o mașină a fost prins de polițiști pentru că nu putea să țină drumul drept


La 19.04.2018, ora 00.30, în timp ce acționa pe raza localității Berchișești, o patrulă din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, a observat faptul că, din sens opus se apropia un autovehicul care avea o deplasare sinuoasă, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul fiind blocat după aproximativ 3 km.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Păltinoasa, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul ce aparţine unui bărbat din comuna Ciprian Porumbescu a fost sustras în jurul orei 22.30.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche