Un individ beat s-a izbit cu mașina într-un cap de pod și a fugit de la locul accidentului


La 09.04.2018, ora 05.49, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, pe DN 17, în zona Argestru, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 25 de ani din comuna Panaci.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în zona Argestru la ieșirea dintr-o curbă, pe fondul vitezei excesive, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod de pe marginea drumului.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche