Un tânăr fără permis prins la volanul unei mașini cu numere roșii expirate, furată din curtea părinților


La 24.04.2018, ora 01.10, un echipaj mixt format din polițiști ai Secției 4 Poliție Rurală Gălănești și polițiști de frontieră, au oprit pentru control pe DC Vuliva, din comuna Frătăuții Noi, autoturismul cu număr de înmatriculare provizorii condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul aparţine unei femei de 44 de ani din judeţul Ilfov, autorizația de circulație provizorie fiind expirată din 06.03.2018.

Din primele cercetări și din audierea conducătorului auto, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost luat de acesta din curtea tatălui său din municipiul Rădăuți, fără știrea acestuia, autoturismul fiind cumpărat la începutul lunii martie 2018.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche