Ambii șoferi socotiți vinovați de polițiști după un accident cu două victime, la Frasin


La 04.05.2018, în jurul orei 15.30, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în apropierea intersecţiei cu str. Spitalului din orașul Frasin, un bărbat de 36 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire, în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea Interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu, ocazie cu care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus în aceeaşi direcţie de o localnică de 42 de ani, care efectua manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 42 de ani și unei femei de 43 de ani, tot din orașul Frasin, pasageră în același autoturism, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.
Conducătorul auto de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și conducătoarei auto de 42 de ani, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, ambii conducători auto sunt vinovați de producerea evenimentului rutier, prin nerespectarea normelor și a indicatoarelor rutiere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.