Consilierul juridic Mihai Matei de la Primăria Fundu Moldovei, declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate


Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Mihai Matei, funcționar public în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Fundu Moldovei, județul Suceava.

În perioada exercitării funcției publice de consilier juridic, Matei Mihai a desfășurat activități remunerate în baza unor contracte de asistență juridică încheiate cu instituții publice, pentru prestarea de activități cu caracter juridic, care sunt în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public, potrivit fișei postului.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) și ale art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE

Niciun comentariu

Un produs Blogger.