FOTO Incendiu la Zamostea! Pompierii militari au intervenit cu cinci autospeciale

Incendiu în localitatea Zamostea
27.05.2018, ora anunțării la 112 - 0:37

Militarii Gărzii de Intervenție Siret și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zamostea, au intervenit cu cinci autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Zamostea.
La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și o parte din acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la gospodăriile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:30.
Au ars o bucătărie de vară pe 55 de metri pătrați, o șură pe 20 de metri pătrați, alte anexe gospodărești pe aproximativ 60 de metri pătrați și 15 metri pătrați din astereala casei. Au mai ars documente personale și de proprietate, precum și mai multe bunuri materiale din interiorul clădirilor afectate de foc.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și gospodăriile învecinate.Niciun comentariu

Un produs Blogger.