Spectacol gratuit Gașca Zurli la Suceava, vineri, 18 mai 2018



SCS sărbătoreşte ziua copilului în avans şi îi invită pe toţi prichindeii la un super spectacol susţinut de Gasca Zurli, vineri, pe 18 mai, începând cu ora 18:00, în parcarea centrului comercial.

Spectacolul pe care îl va susţine GAŞCA ZURLI în parcarea SCS este cu INTRARE LIBERĂ, iar la eveniment sunt invitaţi toți copiii, părinții si bunicii dornici de distracție. În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat in parcarea centrului comercial şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să nu piardă niciun moment important.

În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a cunoaște în realitate personajele lor preferate, de a canta si a dansa impreuna cu ei și de a-și achiziționa atat de indragitele produse personalizate marca Zurli. In plus, la finalul spectacolului cei mici vor avea ocazia sa obtina si un autograf de la Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Zdrăngănel, Zâna Bună, Bucătărașul Zurli, Vrăjimăturica, Lulu și Mulțumesc.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea show-urilor.
Mai nouă Mai veche