Rădăuți: Un biciclist a accidentat un pieton care traversa neregulamentar pe strada Putnei


La 27.05.2018, în jurul orei 21.21, în timp ce conducea bicicleta pe strada Putnei din municipiul Rădăuți, un bărbat de 46 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a efectuat un viraj la stânga pentru a evita impactul cu un autoturism staționat pe partea dreaptă a carosabilului, moment în care, a intrat în coliziune cu un bărbat de 45 de ani din comuna Arbore, angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să asigure, prin spatele autoturismului staționat.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, victimei, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 45 de ani, care, nu a acordat prioritate de trecere biciclistului și a traversat strada prin loc nepermis.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche