Femeie care încerca să urce în autobuzul care pleca din stație, lovită în zona capului, în Straja



La 04.06.2018, în jurul orei 12.00, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că o femeie de 77 de ani, din comuna Straja, a fost victima unui accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 04.06.2018, în jurul orei 07.30, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz pe DJ 209G, din comuna Straja, femeia a intenţionat să urce într-un mijloc de transport în comun ce efectuează curse regulate, moment în care autobuzul s-a pus în mişcare, iar victima s-a dezechilibrat și s-a lovit în zona capului.
Conducătorul autobuzului a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 55 de ani din județul Caraş-Severin, care a declarat faptul că s-a asigurat şi s-a pus în mişcare numai după închiderea uşilor autobuzului.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.
Mai nouă Mai veche