Permis de conducere străin falsificat, prezentat de un tânăr din Horodnic de Sus la un control în trafic la Marginea. Este cercetat penal pentru trei infracțiuni


La data de 31.05.2018, ora 19.40, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care a prezentat un permis de conducere eliberat de autorități din străinătate.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea și valabilitatea permisului de conducere, polițiștii au fost efectuate verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat faptul că seria permisului de conducere nu figurează în baza de date, iar bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat de acel stat, sau de România.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche