Polițiștii au reținut 60 de permise de conducere în minivacanța de 1 Iunie

În perioada 01.06-03.06.2018, poliţiştii suceveni au acţionat zilnic pentru pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi pentru a asigura o intervenţie promptă la orice eveniment. Urmare a activităților desfășurate și a măsurilor dispuse, nu au fost înregistrate acte grave de tulburare a ordinii și liniștii publice şi nici evenimente cu impact negativ asupra siguranței cetăţenilor.

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, pe durata minivacanţei de 1 Iunie, la nivelul judeţului au acţionat, zilnic, 88 patrule de menţinere a ordinii şi liniştii publice. S-a asigurat intervenția la 174 de evenimente şi au fost constatate 108 de infracțiuni, 12 dintre acestea în flagrant.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, apărarea patrimoniului public şi privat, asigurarea unui climat de siguranţă rutieră şi a transporturilor feroviare, pentru ca toţi sucevenii, dar şi turiştii să se bucure în linişte de această minivacanţă.

Astfel, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, în perioada 01.06-03.06.2018, au fost desfășurate acțiuni pe drumurile publice comunale, județene, naționale și europene, fiind reținute 60 de permise de conducere (10 pentru alcool, 30 pentru viteză excesivă și 20 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri). De asemenea, au fost retrase 12 de certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate 582 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (525) au fost aplicate la regimul rutier, 40 fiind aplicate pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar 17 pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 282.511 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 100 lei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.