Un bărbat beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina pe drumul comunal Pogoteni din Dorna Arini. Avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat


La data de 31.05.2018, în jurul orei 22.00, în timp ce conducea autoturismul din curtea imobilului unde locuiește pentru a pătrunde în DC Pogoteni, din comuna Dorna Arini, un localnic de 49 de ani, nu s-a încadrat corespunzător şi s-a răsturnat în drumul comunal, de la o diferenţă de nivel de 1,60 metri.
În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Din verificările ulterioare efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.