Fiica ministrului Educaţiei a fost respinsă la examenul de admitere la Medicină, la UMF Cluj-Napoca

Teodora Popa, fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, a fost declarată respinsă în urma examenului de admitere susţinut la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, unde a obţinut nota 7,47.

Potrivit site-ului UMF Cluj-Napoca, unde au fost publicate rezultatele examenului de admitere susţinut miercuri, Teodora Popa a obţinut nota 7,47, ultima medie de admitere la buget la Facultatea de Medicină fiind 8,14, iar pe locurile cu taxă ultima medie a fost 7,94.



Potrivit unui comunicat al UMF Cluj-Napoca transmis joi, la examenul de admitere din acest an au concurat, în total, 1.800 de candidaţi pentru 650 de locuri bugetate şi 318 de locuri cu taxă. La Medicină au fost 827 candidaţi înscrişi pe 300 de locuri, concurenţa fiind de 2,70/loc.

Teodora Popa, absolventă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava, a obţinut media 9,26 la Bacalaureat.

Chiar în timpul examenului de Bacalaureat, fiica ministrului Educațiri Naționale a fost implicată într-un scandal uriaș în presa națională după ce pe Instagram a fost publicată o fotografie în care ea arată degetul mijlociu, iar pe imagine este scris „Baftă, fraierilor, știm ce pică”.



Pe de altă parte, Patricia Boc, fiica primarului din Cluj-Napoca, a fost admisă la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Ea a obţinut nota 8,49 la examen.

Mai nouă Mai veche