Gura Humorului: Un individ beat a avariat două mașini cu un motociclu

La 15.08.2018, în jurul orei 23.20, în timp ce conducea motociclul înregistrat pe str. Cetăţii din orașul Gura Humorului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 23 de ani din comuna Capu Câmpului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate regulamentar, pe care le-a avariat.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche