Raportul oficial al poliției după accidentul din Obcini: Șoferul TIR-ului a trecut pe roșu



IPJ Suceava a comunicat raportul de eveniment după accidentul rutier produs luni după-amiază în cartierul Obcini, în intersecția din dreptul magazinului Metro:

„La data de 28.08.2018, în jurul orelor 15.27, un tânăr de 23 ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, a condus autoutilitara pe bld. 1 Decembrie 1918, din mun. Suceava, din direcţia Fălticeni - Suceava, banda de lângă axul drumului, iar la intersecţia cu strada Bistriţei nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric intrând în coliziune cu autoturismul condus de pe strada Bistriţei către direcţia Areni, de către o femeie de 41 ani, din comuna Moara.

După impact autoutilitara a ajuns pe amenajarea rutieră din zona mediană a bulevardului 1 Decembrie 1918 după care a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme.

În urma accidentului un minor de un an și jumătate, a fost proiectat din interiorul autoturismului condus de femeie a de 41 de ani pe partea carosabilă. Ulterior a fost preluat de un echipaj medical de urgenţă şi transportat la U.P.U. - Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava

Totodată, o femeie de 63 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasager într-unul din autoturismele acroșate de autoutilitară a suferit leziuni ușoare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche