Tânără pe bicicletă lovită cu mașina pe trecerea de pietoni de un individ care a fugit de la locul accidentului, la Marginea

La 22.08.2018, ora 14.28, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Marginea, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, două tinere, ambele de 18 ani, din comuna Marginea, aflate pe biciclete, s-au angajat în traversarea unei treceri de pietoni din localitate, moment în care, una dintre acestea a fost surprinsă și accidentată ușor de un autoturism al cărui conducător auto a plecat de la fața locului.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma activitățile specifice întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat pe raza localității Clit, acesta fiind un bărbat de 26 de ani, din comuna Marginea, care a recunoscut fapta și a declarat faptul că, s-a speriat, motiv pentru care, a părăsit locul accidentului.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche