FOTO O tânără din Suceava face furori la Insula Iubirii, show-ul filmat de Antena 1 în ThailandaEugenia Rotari este din Suceava, are 25 de ani, și este una dintre protagonistele emisiunii Insula Iubirii, difuzată de Antena 1. Eugenia Rotari este una dintre „ispitele” feminine noi din acest sezon.

„Mândră de realizările sale de până acum, Eugenia spune că și în Thailanda se bazează pe farmecul care atrage de obicei bărbații în jurul său”, se arată pe pagina de internet a emisiunii.

Eugenia Rotari se ocupă alături de părinții săi de o afacere cu produse tradiționale, după ce timp de patru ani a locuit în Portugalia.În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.