Produse contrafăcute depistate de polițiști la o firmă din Șcheia


La 25.09.2018, Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Suceava a organizat o acțiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, în cadrul căreia au fost verificate 3 societăți comerciale, fiind constatate 3
Infracţiuni. Polițiștii au ridicat bunuri în vederea expertizării în valoare de 2.680 lei, constând în produse industriale și articole de îmbrăcăminte.

Exemplu:
  • În incinta punctului de lucru din comuna Șcheia, al unei societăți comerciale cu sediul în municipiul București, polițiștii au identificat o femeie ce oferea spre comercializare produse industriale fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că acestea sunt contrafăcute. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punerea în circulație de produse purtând mărci înregistrate, fără acordul titularului mărcii”, fiind ridicate mai multe produse în vederea expertizării de către titularii de mărci.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.