Șoferul BMW-ului în care au murit trei oameni era beat la volan



Conform analizelor toxicologice, șoferul BMW-ului care s-a răsturnat în dreptul restaurantului Brădet, accident soldat cu trei morți, era beat la volan.

Au fost finalizate analizele toxicologice ale probelor prelevate de la șoferul BMW-ului care duminică, 2 septembrie, s-a răsturnat în dreptul restaurantului Brădet, cei trei ocupanți ai mașinii murind pe loc. Conform medicilor legiști, Ionuț Reuț ar fi fost beat la volan. Tânărul ar fi avut o alcoolemie de 1,15 grame la mie în sânge.

Accidentul s-a produs duminică, 2 septembrie, la ieșire din Suceava spre Ipotești. Autoturismul BMW în care se aflau trei tineri circula dinspre Cetate spre centru. În curba de la Brădet, șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina s-a izbit într-un stâlp din beton pe care l-a rupt. Autoturismul a ricoșat apoi într-un copac și a aterizat pe cupolă.

În urma impactului, șoferul și cei doi pasageri au murit pe loc. Este vorba de Nicușor Ionuț Reuț de 19 ani, Adrian Gheorghe Cojocariu de 31 de ani și Paul Cătălin Pușcașu de 33 de ani.

Nicușor Ionuț Reuț, proprietarul autoturismului BMW, nu avea permis de conducere.

Citește și:

Mai nouă Mai veche