Un tânăr care a încercat să intre în țară cu un pașaport falsificat


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetățean ucrainean care a încercat să intre în România cu un pașaport falsificat. Cetăţeanul ucrainean este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În ziua de 11 septembrie, în jurul orei 20.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul ucrainean Giorgi T., în vârstă de 20 de ani, care se afla, în calitate de pasager, într-un autocar al unei firme de transport din Bulgaria.

Cu ocazia controlului documentelor de călătorie, tânărul a prezentat un paşaport ucrainean. În urma verificării documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat ca paşaportul este falsificat, având fila cu datele de identitate înlocuită.

În urma celor constatate, cetăţeanul ucrainean este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.